Zorg wilt u het liefst dicht in de buurt hebben. Toch heeft de Blaricummermeent lange tijd geen eigen huisartsenpraktijk gehad. Vanaf 3 juni komt daar gelukkig verandering in. Als eerste in de meent opent Gooise Huisartsen Blaricum daar namelijk een praktijk. De praktijk biedt ‘reguliere’ huisartsenzorg en praktijkondersteuning bij chronische ziekten. Ook kunt u er terecht voor psychologische ondersteuning en zorg op een meer moderne en innovatieve manier. Zo kunt u gemakkelijk digitaal een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, beeldbellen en WhatsAppen met de huisartsen en zelfs gebruikmaken van de speciale app.

 

Opening door wethouders gemeente Blaricum
De nieuwe Blaricumse praktijk werkt nauw samen met de andere vestigingen van Gooise Huisartsen in Huizen, zodat er altijd een huisarts dichtbij is. De eerste bezoekers van de nieuwe praktijk waren, overigens om niet-medische redenen, de wethouders mevrouw Kennis en de heer Knoop. Zij hebben de praktijk op 3 juni namelijk feestelijk geopend. 

 

Praktijk is geopend voor inwoners van de Blaricummermeent

U bent zelf natuurlijk ook van harte welkom om, op de gepaste 1,5 meter afstand, een kijkje te komen nemen. Digitaal kennismaken kan natuurlijk ook! Bekijk de website www.gooisehuisartsen.nl en klik op Blaricum. De praktijk staat open voor nieuwe aanmeldingen van inwoners van de Blaricummermeent