Inschrijven nieuwe patiënten

Welkom bij Gooise Huisartsen Huizen.

Je staat op het punt je in te schrijven en daar zijn wij blij mee! Door je in te schrijven ga je met ons een behandelingsovereenkomst aan. We zullen er alles aan doen je naar tevredenheid te helpen. Heb je vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 035 525 3425.

De praktijk is momenteel weer tijdelijk open voor aanmeldingen van nieuwe inwoners van de gemeente Huizen (exclusief Bikbergen, Crailo) Wij nemen helaas geen patiënten meer aan die al een huisarts in Huizen hebben: u kunt dus niet naar ons “overstappen”.

Wil je meerdere personen inschrijven op hetzelfde adres? Vul dan voor elk van hen apart het formulier in.

Wil je gebruik maken van onze online diensten? Wanneer je gebruik wilt maken van onze online diensten (zoals het online maken van afspraken en het gebruik van de online herhaal- en receptenlijn) moet je voor elk persoon dat je inschrijft een uniek e-mailadres gebruiken.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met onze huisregels en de privacyverklaring en persoonsgegevens (AVG bepalingen). Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Op dat moment mogen we je officieel welkom heten bij Gooise Huisartsen Huizen!

  Voornaam/initialen*

  Achternaam*

  Meisjesnaam

  Geslacht*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  Vorige huisarts*

  Adres vorige huisarts

  Apotheek*

  BSN-nummer*

  Paspoortnummer*

  Verzekeraar*

  Verzekeringsnummer*

  E-mailadres

  Uw vragen/opmerkingen: