Per 1 februari kom ik werken bij huisartspraktijk de Vos op dinsdagochtend, woensdag en donderdag. Hierbij wil ik mij even voorstellen zodat u weet wie u aan de telefoon heeft.
Ik ben Susanne Bak (27 jaar) en woon samen met mijn man en zoontje van 3 in Huizen. Zes jaar geleden heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald.  Na drie jaar in een huisartsenpraktijk te hebben gewerkt, wilde ik mij verdiepen in dit mooie vak en ben ik als triagiste gaan werken op de huisartsenpost Blaricum. Daar heb ik veel extra kennis opgedaan, met name wat betreft spoedzorg. Vanaf nu ga ik graag weer alle opgedane kennis gebruiken in de huisartsenpraktijk!
Persoonlijk contact staat voor mij centraal. Ik vind het erg belangrijk om patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij vragen en problemen. Graag tot ziens aan de telefoon of in de praktijk!